Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lazy load seems to have quit loading

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Lazy load seems to have quit loading

    I've been trying to get a lazy load to work on the SFNT in two areas of content but it seems to have a conflict between the two of them. I removed one of them and kept the other. I made no changes to the code for the second one. It had been working perfectly until today. Now nothing displays. The code is there but looks like something related to class t-defer-object and the data-defer.

    Could changes that have been made to Cloudflare have affected this?

    Leslie Kirk
    Miva Certified Developer
    Miva Merchant Specialist since 1997
    Previously of Webs Your Way
    (aka Leslie Nord leslienord)

    Email me: [email protected]
    www.lesliekirk.com

    Follow me: Twitter | Facebook | FourSquare | Pinterest | Flickr

    #2
    Hi Leslie,

    If nothing was edited on the site, then your Cloudflare idea could be possible. You could try putting Cloudflare into developer mode, clear the cache there, and reload the site to see if the issue is gone.
    Matt Zimmermann
    Front-End Development Director / Miva, Inc.

    Comment


      #3
      Originally posted by Matt Zimmermann View Post
      Hi Leslie,

      If nothing was edited on the site, then your Cloudflare idea could be possible. You could try putting Cloudflare into developer mode, clear the cache there, and reload the site to see if the issue is gone.
      It's looking like that was what it is.
      Leslie Kirk
      Miva Certified Developer
      Miva Merchant Specialist since 1997
      Previously of Webs Your Way
      (aka Leslie Nord leslienord)

      Email me: [email protected]
      www.lesliekirk.com

      Follow me: Twitter | Facebook | FourSquare | Pinterest | Flickr

      Comment


        #4
        Now I'm being told that
        The code of that section is set to load late/defer object load. Can you set it so it loads normally, so it does not conflict with Cloudflare's optimization?
        This is what "they" want to be changed:


        Code:
        <section class="o-layout t-featured-categories t-defer-object" data-defer>
        <h4 class="o-layout__item u-width-12 c-heading-charlie u-text-bold u-text-center x-product-list__heading t-featured-categories__heading">Helpful Categories</h4>
        <mvt:foreach iterator="navigationitem" array="readytheme:navigationitems">
        <mvt:item name="customfields" param="Read_Category_Code(l.settings:navigationite m:link_dest, 'top_category_image', l.settings:navigationitem:top_category_image)" />
        <div class="o-layout__item u-width-6 u-width-3--m u-text-center x-product-list__item">
        <a class="u-block u-color-black x-product-list__link" href="&mvte:navigationitem:url;" target="&mvte:navigationitem:link_targ;">
        <figure class="x-product-list__figure">
        <picture>
        <img class="x-product-list__image" data-src="&mvte:navigationitem:top_category_image;" src="" alt="&mvte:navigationitem:name;">
        </picture>
        <figcaption class="x-product-list__figure-caption">
        <span class="x-product-list__name">&mvte:navigationitem:name;</span>
        </figcaption>
        </figure>
        </a>
        </div>
        </mvt:foreach>
        </section>
        I think the 3 things I highlight are what I need to remove/change. Anything else?
        Leslie Kirk
        Miva Certified Developer
        Miva Merchant Specialist since 1997
        Previously of Webs Your Way
        (aka Leslie Nord leslienord)

        Email me: [email protected]
        www.lesliekirk.com

        Follow me: Twitter | Facebook | FourSquare | Pinterest | Flickr

        Comment


          #5
          Hi Leslie,

          That should be it. If you remove t-defer-object and data-defer and change data-src to src, it should load as normal.
          Matt Zimmermann
          Front-End Development Director / Miva, Inc.

          Comment

          Working...
          X