Announcement

Collapse
No announcement yet.

Search stopped working after changing site to https, any suggestions

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • bfitzula
    replied
    Thank you, it is now working. Your help is much appreciated.

    Leave a comment:


  • Matt Zimmermann
    replied
    In your Global Header, near the top, you will find the mobile search form; it will have the class of "mobile-navigation-search". Change your URL there and your mobile search should work as expected.

    Leave a comment:


  • bfitzula
    replied
    The website is fitzulas.com

    The problem seems to be strictly with phones. The search is working on my iPad but is not working on my iPhone 5s or my staff members iPhone 8 plus.

    I have also tried to hard code the full URL in the search form and that still doesn't work.

    Not sure what to try next.

    Leave a comment:


  • bfitzula
    replied
    The website url is https://www.fitzulas.com. I do not think there are any console errors but not sure where to look in regards to a mobile phone. When I try the search in the navigation bar it is working on my old iPad but it does not work on my iPhone 5s or my staff members iPhone 8 plus. We are getting page not found.

    I have also tried hard coding the full URL in the search form as <form action="https://www.fitzulas.com/shop/SRCH" figuring let me hard code it to alleviate any errors with variables and this still doesn't work on the iPhones. Not sure what to do so any help is greatly appreciated.

    Leave a comment:


  • Matt Zimmermann
    replied
    Are you seeing any console errors and can you post al ink to the site?

    Leave a comment:


  • Search stopped working after changing site to https, any suggestions

    After transitioning our website to be secure at all times the search in the navigation bar stopped working.

    I was able to get it to work on desktop computers by changing the search form

    from <form action="&mvt:global:protocol_relative_url;Screen=S RCH"

    to <form action="&mvt:global:sessionurl;Screen=SRCH"

    However this did not fix the issue for mobile devices. I have tried changing the form to use &mvte:urls:SRCH:rr; and https&mvt:global:protocol_relative_url;Screen=SRCH
    in both cases the desktop search still works but the mobile search is having problems.

    Any suggestions would be appreciated.
Working...
X

This website uses cookies to identify visitors, track visitors to our website, store login session information and to remember your user preferences. By continuing to use this site you agree to our use of cookies. Learn More.

This website uses cookies. By continuing to use this site you agree to our use of cookies. Learn More.

Accept