Announcement

Collapse
No announcement yet.

Why is applying Shadows Framework in Branches different?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Why is applying Shadows Framework in Branches different?

    I'm in the process of apply the latest Shadows into two different stores with both being applied to a Branch created just for this process. When I looked at there where all the Resources were going to be placed in the first site I sort of went "hmmmm" (so much so that I was aware enough to take screenshots).

    The Resources paths for the 1st store's Branch
    rhXGgS.png


    (all the tokens caught my eye)

    When I went to install Shadows into the 2nd store (also in a Branch)

    v3zq8J.png


    Why the difference? I'm almost afraid to install the Framework into the 2nd store.
    Leslie Kirk
    Miva Certified Developer
    Miva Merchant Specialist since 1997
    Previously of Webs Your Way
    (aka Leslie Nord leslienord)

    Email me: [email protected]
    www.lesliekirk.com

    Follow me: Twitter | Facebook | FourSquare | Pinterest | Flickr

    #2
    Hi Leslie,

    That is something I would contact support about.
    Matt Zimmermann

    Holistic Web Developer
    Alchemy Web Development
    https://www.alchemywebdev.com
    Site Development - Maintenance - Consultation

    https://www.dev4web.net | Twitter

    Comment


      #3
      Interesting Leslie, I ran into something like this today when I updated a dev branch. My live site got all messed up. Luckily the files were still there. I don't know if the location of these files actually changed or the pointer to the location changed. I had to edit the location for all of the css and js files.
      Highly caffeinated
      http://www.coffeehouseexpress.com

      Comment


        #4
        Originally posted by Jim Cockerham View Post
        Interesting Leslie, I ran into something like this today when I updated a dev branch. My live site got all messed up. Luckily the files were still there. I don't know if the location of these files actually changed or the pointer to the location changed. I had to edit the location for all of the css and js files.
        It's a bug
        Leslie Kirk
        Miva Certified Developer
        Miva Merchant Specialist since 1997
        Previously of Webs Your Way
        (aka Leslie Nord leslienord)

        Email me: [email protected]
        www.lesliekirk.com

        Follow me: Twitter | Facebook | FourSquare | Pinterest | Flickr

        Comment

        Working...
        X