Announcement

Collapse
No announcement yet.

Main image not displaying on PROD page

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Main image not displaying on PROD page

    I busted my Prod page! I had 2 windows open so that I could copy some code, one with the Production branch and one with a Dev Branch. I was editing what I thought was the the PROD page on my Dev branch but ending up changing my live PROD page. It looks like all of the sections on the Prod page defaulted to the Shadows theme. I went through each section and brought each section back to my Iron and Wool theme. All is well except now the "Main" image does not display. What displays is "graphics/en-US/cssui/blank.gif" . Anyone have any ideas? Here is a link: https://www.americancoffeeservices.com/p/irminir.html.
    Highly caffeinated
    http://www.coffeehouseexpress.com

    #2
    Hi Jim,

    Under your Image Machine settings, is the main image element set to js-main-image?
    Matt Zimmermann
    Front-End Development Director / Miva, Inc.

    Comment


      #3
      Originally posted by Matt Zimmermann View Post
      Hi Jim,

      Under your Image Machine settings, is the main image element set to js-main-image?
      Nope, it was not. That fixed it. Thanks Matt!!

      Do I need to change any of the others? Here is what they are set for....

      prod-image.jpg
      Highly caffeinated
      http://www.coffeehouseexpress.com

      Comment


        #4
        Hi Jim,

        The default Iron & Wool image machine settings look like this:
        Screenshot 2021-02-26 095329.png
        Matt Zimmermann
        Front-End Development Director / Miva, Inc.

        Comment


          #5
          Thank you so much!
          Highly caffeinated
          http://www.coffeehouseexpress.com

          Comment


            #6
            Matt,

            Does this look right for the Shadows theme? The close up view isn't working unless there are more than 1 image assigned (then it works)

            Originally posted by Jim Cockerham View Post
            Highly caffeinated
            http://www.coffeehouseexpress.com

            Comment


              #7
              Hi Jim,

              Yes, those are the correct settings. What version of Shadows is the site using?
              Matt Zimmermann
              Front-End Development Director / Miva, Inc.

              Comment


                #8
                Miva Merchant 10.00.06 , Shadows : 2.00.05
                Highly caffeinated
                http://www.coffeehouseexpress.com

                Comment


                  #9
                  Hi Jim,

                  In the browser's web inspector console, type in mivaJS and you will find your Shadows version number there.
                  Matt Zimmermann
                  Front-End Development Director / Miva, Inc.

                  Comment


                    #10
                    Originally posted by Matt Zimmermann View Post
                    Hi Jim,

                    In the browser's web inspector console, type in mivaJS and you will find your Shadows version number there.
                    Ok, I have 2.00.04
                    Highly caffeinated
                    http://www.coffeehouseexpress.com

                    Comment


                      #11
                      Hi Jim,

                      Are you seeing any console errors on the page and has the page or JavaScript been modified from stock? Is there a pubic link you can share?
                      Matt Zimmermann
                      Front-End Development Director / Miva, Inc.

                      Comment

                      Working...
                      X