Announcement

Collapse
No announcement yet.

Search bug in 10.02 or defer problem?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Search bug in 10.02 or defer problem?

    I just noticed a new issue with search. The only two recent changes I have made was upgrading to Miva 10.02 and adding 'defer' to some javascript based on a post here as I was having some slow page loads when tested with Google.

    If you go here https://www.allfrom1supply.com/self-...e-toolbox.html

    Looks at products ATEP-40152 and ATEP-41161 searching for the exact code or parts 40152, 41161 do not return results.

    Is there some search related javascript that cannot be deferred or is this a bug?

    #2
    I wonder if this is a cache issue. I searched for ATEP-40152, ATEP-41161, 40152 and 41161 they all gave results to the corresponding product. Have you tested this on a different browser?

    Regards,
    Jorge Lujano
    Miva Merchant Support
    [email protected]
    800-608-6482

    Comment


      #3
      I tried it in a private window originally but it didn't popup in the dropdown search box. They do now. I do have full text search and several custom fields selected to search - does the search engine build some sort of file to search? Or perhaps the dropdown search box uses some sort of list that needs to be updated? Does it used a scheduled task? I'm wondering if maybe it needed time to do that and I was searching before it had triggered or completed that task.
      Last edited by habreu; Yesterday, 03:08 PM.

      Comment

      Working...
      X